IniciNoticiesRegidoriesSessions obertes als joves de Tordera per dur a terme la primera...

Sessions obertes als joves de Tordera per dur a terme la primera fase de diagnosi del Pla Local de Joventut

pla local joventutLa Regidoria de Joventut inicia el procés de renovació del Pla Local de Joventut de Tordera per avaluar, planificar i actualitzar les polítiques de Joventut del nostre municipi pels propers 4 anys i conviden a tots/es els/les joves a participar-hi. Per aquest motiu i en una primera fase de diagnosi, s’ha planificat dues sessions de treball, dimecres 8 de novembre al casal de joves, per valorar i fer l’anàlisi de la realitat juvenil del municipi: A les 18:30h sessió oberta a tots els/les joves de municipi i a les 20:00h sessió amb joves que formin part activa d’alguna entitat del municipi. Ho explica la regidora, Bàrbara Vergés.

pla local joventut 1

 La creació d’aquest òrgan permetrà que els nois i noies, de diferents edats i perfils, s’impliquin de manera integral als diferents àmbits  que els afecten com ara l’ocupació i la formació, l’emancipació domiciliària, la cultura, l’oci, l’esport , el lleure, la Festa major, la mobilitat, el civisme i convivència, els equipaments  i els serveis municipals.

pla local joventut 2

Aquestes sessions de treball  seran conduïdes per l’empresa Portacabot amb el suport  de la Diputació de Barcelona. S’anima a participar i es demana confirmar l’assistència  al facebook del casal de joves o bé al mail  serveispersonals@tordera.cat. Dins el procés de renovació del Pla Local de Joventut, s’utilitza una enquesta per saber les característiques/opinions dels joves de Tordera. Aquesta, és elaborada i modificada amb diverses aportacions del grup de joves voluntari del PLJ.

Participa de l’enquesta al següent enllaç https://goo.gl/forms/ZVfsK0SwLmZmIWt92