IniciNoticiesSocietatRecta final de les obres a la Plaça de les Cols

Recta final de les obres a la Plaça de les Cols

placa colsLa brigada d’obres de Tordera continua treballant en la remodelació de la Plaça de les Cols. La primera setmana d’octubre es van començar les reformes que es preveu que poden acabar a mitjans de novembre. S’està intentant donar més profunditat i vida a la plaça i al centre del poble. A la Plaça de les Cols s’hi estan construint unes grans jardineres perquè el centre del poble tingui més vegetació. També s’ha canviat la disposició dels arbres i es vol que aquest punt del poble es converteixi en un lloc habitual de trobada. José Espinosa, encarregat de la brigada parla sobre les reformes de la plaça.

placa cols1

Les jardineres que ompliran la plaça també habilitaran una font que es situarà a la paret de dins d’una de les jardineres. L’encarregat de la brigada, José Espinosa, parla de la vegetació que es posarà a les jardineres per tota la plaça.

placa cols2

Totes les obres i reformes que s’han fet des de l’Ajuntament tenen el propòsit de donar més vida al poble i crear més punts de trobada. També la millora de les places del poble pot fer que Tordera aconsegueixi més flors de puntuació en les Vil·les Florides.

ÚLTIMES NOTÍCIES