IniciNoticiesPolíticaL’ alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia es compromet amb la república...

L’ alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia es compromet amb la república catalana

alcaldes proclamacio rpublicaAlcaldes catalans s’han compromès amb el procés de construcció de la República catalana que es va proclamar aquest divendres al Parlament. En un acte que es va celebrar fora de l’hemicicle per solemnitzar el moment històric, l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabaté, va ser l’encarregada de fer la preguntat als alcaldes presents: “Alcaldes us comprometeu amb el procés de construcció de la República catalana que s’acaba de proclamar?”. I acte seguit s’ha sentit un sonor “sí”. 

Dolors Sabater

Més de 500 alcaldes d’arreu del país van voler fer costat al president i el govern en aquest acord. Els alcaldes van adreçar un missatge a les institucions catalanes de compromís amb el procés constituent d’una República Catalana. Ho expressava el mateix alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde compromis 1

Joan Carles Garcia insisteix que el procés català no afectarà el dia a dia de Tordera. Segons Garcia, el nostre poble seguirà mantenint l’estabilitat per el bé del ciutadans i el mateix municipi.

alcalde compromis 2

En aquest sentit, reitera la voluntat de treballar perquè Tordera sigui un lloc millor dins Espanya o dins la República Catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES