IniciNoticiesS'obre un grup de suport emocional i ajuda mútua destinat a persones...

S’obre un grup de suport emocional i ajuda mútua destinat a persones cuidadores no professionals

kkkL’Àrea de Serveis Socials, d’acord amb la Diputació de Barcelona, organitza una segona edició de les trobades del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM).

Les trobades, que no es plantegen com a cursos de formació, es projecten com un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals.

Els Grups de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) tenen per objectiu facilitar espais de trobada entre persones cuidadores que es troben en situació similar, perquè puguin compartir les seves necessitats i preocupacions i també les seves vivències i els seus coneixements. Es pretén reduir l’impacte negatiu de la cura que, a vegades, poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals, i millorar la qualitat  de vida de les persones en situació de dependència. Les persones que hi vulguin participar podran compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació. Àngel Pous és regidor de serveis socials.

persones cuidadores

El Grup de suport emocional i ajuda mútua té una durada de 10 sessions d’una hora i mitja cadascuna.

Les trobades tindran lloc entre el 6 d’octubre i el 22 de desembre de 10 h a 11.30 h a la Biblioteca. Per participar-hi cal inscriure’s a través dels Serveis Socials de Tordera o trucant al telf. 937642274. 

 

ÚLTIMES NOTÍCIES