IniciNoticiesEsportsEl Club Judo Tordera afronta una temporada de creixement i consolidació tot...

El Club Judo Tordera afronta una temporada de creixement i consolidació tot i que reclamen tenir més horaris al pavelló

21106701_840545269432745_8231185074799661720_nUna de les altre entitats que ja té els motors encesos, coincidint amb l’inici del curs escolar, és el Club Judo Tordera. Amb més de deu anys de trajectòria dins de l’esport torderenc, enguany afronten una temporada de creixement,  i el que intentaran un curs més, serà seguir consolidant-se al nostre municipi. Ramon Fallas president del club ens comenta els objectius que s’han marcat, condicionats o no per les edats dels judoques que tenen.

Fallas inici 1

Fallas recorda que no hi ha cap requisit per endinsar-e en el món del judo.

Fallas inici 2

Ramon Fallas president del Club Judo Tordera, durant l’entrevista al programa del Show dels Esports, va ser molt reivindicatiu i va explicar que les instal·lacions que tenen actualment són pèssimes per la funcionalitat de l’entitat. És queixava que havien de muntar i desmuntar el tatami cada vegada que utilitzen la sala del gimnàs, fet que els limita per poder créixer ja que necessiten més hores de les que disposen al pavelló.

Fallas inici 3

Per a més informació sobre les inscripcions us podeu adreçar els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 17:30h a la sala gimnàs del Pavelló dels Països Catalans.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES