IniciNoticiesPolíticaPodem Tordera expressa el seu rebuig als registres de la Generalitat i...

Podem Tordera expressa el seu rebuig als registres de la Generalitat i fa una crida a la participació l’ 1 d’ octubre.

Podem Tordera

 

 

 

A través d’ un comunicat, Podem Tordera ha volgut expressar el seu absolut rebuig als registres a la Generalitat, la detenció de càrrecs públics i l’ ofensiva contra les institucions legítimes de Catalunya i la seva sobirania.

Critiquen que el Govern del PP està aplicant de forma encoberta, sense cap debat previ i sense el suport del Congrés, l’article 155, portant a una deriva antidemocràtica i autoritària que no porta enlloc.

Segons Podem Tordera, la gent demana als seus polítics que estiguin a l’altura en moments tan importants com aquest, i que el Govern del PP ja no té cap tipus de legitimitat per dialogar amb el poble català. Salvador Giralt és portaveu de la formació i regidor de l’ ajuntament.

podem 1octubre 1

Instem a la resta de forces a combatre l’autoritarisme, a trobar una alternativa de canvi i les emplacem a obrir un diàleg amb el poble de Catalunya.

podem 1octubre 2

Les bases de Podem Catalunya han aprovat cridar a la participació i a la mobilització de cara l’1-O. A la pregunta “Creus que Podem Catalunya ha de cridar a la participació i a la mobilització ciutadana el pròxim 1-O?” un 64 per cent dels vots han contestat a favor, 33 per cent  en contra i el 3 per cent s’ha abstingut. En aquest sentit, Salvador Giralt assegura que dintre de Som Tordera hi ha molta pluralitat de pensaments, però que faran una crida a tots els militants i simpatitzants a la participació a l’ 1 d’ Octubre.

podem 1 octubre 3

En el comunicat, Podem Tordera diuen que davant d’aquesta reacció repressiva sense precedents a l’autogovern de Catalunya és el moment de mobilitzar-nos com mai i per això cridem a participar a totes les concentracions convocades per denunciar la vulneració dels drets fonamentals i la sobirania de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES