IniciNoticiesCulturaComença la programació de tardor del Teatre Clavé amb ELECTROTAST, un maridatge...

Comença la programació de tardor del Teatre Clavé amb ELECTROTAST, un maridatge sensorial de música electroacústica i cervesa artesana

FOTOELECTROTASTPassat l’estiu el Teatre Clavé inicia la programació de tardor amb una proposta, si més no, particular: ELECTROTAST; un espectacle amb la música electrònica com a protagonista per iniciar un viatge sensorial al món de la cervesa artesana. De la mà del mestre cerveser Jordi Pomar, descobrirem els ingredients, el procés d’elaboració i les particularitats de diverses cerveses artesanes de La Selvaseria, maridades amb una degustació de tapes elaborades amb productes de proximitat i qualitat.

Maltes, llúpuls, aromes, sabors cítrics i torrats seran envoltats de la música electroacústica creada per en Medín Peirón a partir dels sons produïts durant el procés d’elaboració d’aquesta cervesa vidrerenca. Retreballats en estudi, aquests sons serveixen al compositor per crear una obra musical autònoma que serà projectada en directe a través d’una orquestra d’altaveus que envolta al públic i especialitzada en temps real pel mateix compositor.

Textos clàssics com “La Celestina”, d’altres més contemporanis com “Dansa de mort” i propostes musicals de swing i música electroacústica configuren el gruix de la programació de tardor del Teatre Clavé. Ho detalla el director del centre, Josep Navarro.

clave

ELECTROTAST s’adreça a majors de 18 anys i tindrà lloc el divendres 22 de setembre a les 21h. Les entrades tenen un preu únic de 16€ i només es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. L’aforament per ELECTROTAST és reduït.

ÚLTIMES NOTÍCIES