IniciNoticiesEsportsEl CFTordera suma la seva primera victòria i els equips sènior del...

El CFTordera suma la seva primera victòria i els equips sènior del CEEB disputen els primers partits de la temporada

WhatsApp Image 2017-09-18 at 16.55.22El Club Futbol Tordera ja té la seva primera victòria del curs. A la tercera va a la vençuda i els grocs i vermells van aprofitar la visita de la Batllòria ahir per la tarda per sumar els tres punts. Els visitants van obrir la llauna al minut 13, però ràpidament va haver-hi reacció torderenca i Jose Antonio va fer l’empat abans del descans. A la represa fins al 80 no va arribar el segon del conjunt local obra de Eric Pacho i Adrià Molina va fer el definitiu 3-1 al 84.

Els equips sènior del CEEB Tordera s’han estrenat aquest passat cap de setmana. Enguany, el primer equip femení milita a la segona catalana i van rebre el CB Roda diumenge migdia al poliesportiu. Les torderenques van sumar la primera victòria del curs per tant sols un punt 61-60.

L’equip masculí també milita a la segona catalana i no els hi va anar massa bé. Van caure per força diferència al marcador per 90-56 amb moltes assignatures pendent de resoldre.