IniciNoticiesPolíticaS’aprova l’augment de sou de l’1% als representants de la corporació

S’aprova l’augment de sou de l’1% als representants de la corporació

IMGP2097El passat Ple de l’Ajuntament de Tordera, va aprovar l’augment del sou de l’1% dels representants de la corporació local.

El Regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Tordera, Marçal Vilajeliu, explicava que, seguint  el criteri de coherència que s’ha seguit des de l’equip de govern, tant en moments d’increment de retribucions com en la pèrdua del poder adquisitiu, s’ha aprovat l’augment de l’1% del sou complint  el pressupost general de l’estat que permetia augmentar l’IPC en caràcter retroactiu a les retribucions. Escoltem Marçal Vilajeliu,

augment sou pdecat

Xavi Martin, des del grup del Partit Popular, argumentava el vot favorable.

augment sou pp

Per part del grup SOM Tordera, Salvador Giralt justifica el seu vot contrari per motius ideològics.

augment sou som tordera

El grup socialista es va abstenir, el regidor Rafa Delgado plantejava com a positiu l’augment de sou, al contrari exposava el desequilibri en les retribucions entre els regidors.

augment sou psc

Per part d’ERC, van votar de forma contrària a la proposta, malgrat que a la intervenció destacaven  la dignificació de la tasca de ser regidor defensant que han de poder tenir la  retribució.  Xavier Pla explicava, seguidament, que actualment no trobava equilibrades i justes les retribucions aplicades de l’1% en algunes regidories.

augment sou erc

El punt es va aprovar pels vots favorables de PDeCat, el regidor Juan Carlos Villaro i el PP. SOM Tordera i ERC van votar contràriament mentre que els PSC va votar en forma d’abstenció.

ÚLTIMES NOTÍCIES