IniciNoticiesPolíticaEl plenari municipal aprova els comptes generals de l’Ajuntament de Tordera, i...

El plenari municipal aprova els comptes generals de l’Ajuntament de Tordera, i de l’ens autònom Ràdio Tordera, corresponents a l’exercici 2016

pla agost 2017A l’últim plenari municipal, celebrat ahir a la tarda, es van aprovar els comptes generals del pressupost de l’Ajuntament de Tordera, i de l’ens autònom Ràdio Tordera, corresponents a l’exercici 2016. L’any passat, aquesta emissora va tancar amb un romanent positiu de gairebé 2.700 euros.

Respecte al compte general de l’Ajuntament de Tordera, és el cinquè any consecutiu que es tanca en positiu: el 2016 amb un romanent favorable de 3,7 milions d’euros, la qual cosa representa un increment de 222.000 euros respecte l’exercici anterior. Això és gràcies a les mesures de prudència impulsades pel servei d’intervenció de l’Ajuntament, aplicant criteris més restrictius del que marca la llei. El regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu destaca la bona gestió dels cobraments i recorda que un dels objectius principals de l’equip de govern és reduir l’endeutament.

compte general pdecat

El regidor del PP, Xavier Martín, que apuntava que sempre havia votat els comptes en el mateix sentit que la votació del pressupost corresponent. Martín destacava la tasca que es realitza en l’àrea d’Hisenda.

compte general pp

El regidor de Som Tordera, Salvador Giralt apuntava que les dades són favorables i positives.

compte general som

Des del PSC, el regidor Rafa Delgado va argumentar el vot en contra del seu grup, en coherència amb la votació dels pressupostos i considerant que l’Ajuntament hauria de tenir altres prioritats en els comptes municipals.

compte general psc

El grup municipal d’ERC-Gent de Tordera es va abstenir. El regidor Xavier Pla reconeix la millora econòmica i l’estabilització dels comptes municipals. Tot i això, apunta que hi ha qüestions que els segueixen preocupant, com l’ execució del pressupost i la gestió del govern.

compte general erc

Els comptes generals del pressupost de l’Ajuntament de Tordera, es van aprovar amb els vots a favor de PDeCAT, SOM Tordera, PP i el regidor no adscrit Jose Carles Villaro, el vot en contra del PSC i l’abstenció d’ERC-Gent de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES