IniciNoticiesEsportsAquesta propera temporada l’Athletic Club Tordera parc tindrà per primer cop un...

Aquesta propera temporada l’Athletic Club Tordera parc tindrà per primer cop un equip sènior

escut atletic club tordera parcAquesta propera temporada 2017-2018 l’Athletic Club Tordera Parc comptarà, per primera vegada a la seva història, amb un equip sènior. Aquest, militarà conjuntament amb el primer equip del Futsal Tordera a la tercera divisió nacional de futbol sala, en un grup nou de la província de Girona. A dia d’avui encara falta conèixer els calendaris d’aquest nou grup gironí. Des dels esports de Ràdio Tordera hem entrevistat a en Marcos Rueda, coordinador del Athletic Tordera Parc, per parlar d’aquest nou equip.

rueda senior 1

Entre finals d’aquesta setmana i principis de la que ve l’equip, format per un gran volum de jugadors joves, començarà la pretemporada. L’objectiu principal, segons en Marcos Rueda, és la consolidació dels jugadors a la categoria, ja que la majoria d’ells mai hi ha jugat i que, alhora, s’ho passin bé jugant.

Un dels avantatges que Rueda destaca és que l’equip sènior serà el referent dels equips base i enriquirà al club en general. Pel que fa a la lliga, el coordinador remarca que hi ha una bona implicació i afluència de rivals i que tenen aproximadament un mes per preparar la seva estrena a la categoria de sènior.

ÚLTIMES NOTÍCIES