IniciNoticiesCulturaTordera tanca la Festa Major amb un balanç positiu de participació en...

Tordera tanca la Festa Major amb un balanç positiu de participació en tots els actes

IMGP2725El sopar popular, que va aplegar més de 500 persones a la Pista de l’Amistat, va posar dissabte passat el punt i final a la Festa Major de Tordera 2017. Durant aquestes últimes setmanes s’han anat combinant activitats esportives, culturals, lúdiques i festives, organitzades per les entitats i per diferents regidories de l’Ajuntament, les quals han comptat amb una bona participació de públic. En conjunt, però, la regidora de festes, Sílvia Català, fa un balanç positiu de la Festa Major d’enguany.

balanc festa major 1

La Festa Major comptava amb diverses novetats importants. El maping a la façana de l’ajuntament i l’elecció de la pubilleta i hereuet de Tordera. La regidora Sílvia Català valora satisfactòriament aquestes novetats.

balanc festa major 2

Els joves Martina Vallicrosa, Joan Figueres, Ariadna Ros i Llorens Lluis Roig van ser proclamats nous Pubilla, Hereu, Pubilleta i Hereuet de Tordera

D’altra banda, Sílvia Català destacava la singularitat de la Festa Major i agraïa la participació i col·laboració de les entitats locals, la comissió de festes i diferents regidories.

balanc festa major 3

Ràdio Tordera ha realitzat, com cada any, un dispositiu especial per cobrir en viu i en directe els actes principals de la Festa Major de Sant Bartomeu 2017. Amb les havaneres, els concerts, l’elecció de l’Hereu i la Pubilla i el pregó com a protagonistes.

Enguany, el jugador d’hoquei sobre patins, Marc Torra, va ser l’encarregat de fer el pregó de festes, en reconeixement a la seva trajectòria professional.

ÚLTIMES NOTÍCIES