IniciNoticiesEsportsEls Castellers de l'Alt Maresme actuaran demà a la plaça de l'església

Els Castellers de l’Alt Maresme actuaran demà a la plaça de l’església

cartell castellers torderaEls Maduixots ja preparen dins els actes de Festa Major una nova diada Castellera pel nostre poble. Com ja és habitual, la colla prepara per avui divendres a les 19:30h un tallers de castells per a la canalla a la Plaça de la Concòrdia i a continuació es farà l’assaig obert al públic. Demà a la tarda a partir de les 18:30h cercavila des de la Plaça Miquel Martí i Pol fins a la plaça de l’església on a les 19:00h hi haurà la Diada Castellera i els Maduixots estaran acompanyats pels Castellers de Figueres i la Muixeranga de Pego. Hector Montero membre dels maduixots ens ho explica.

Amunt Maduixots! 23-08-17

Dins el programa Amunt Maduixots el president dels Castellers de l’Alt Maresme en Marc Ruiz va dir que tenen un deute amb Tordera, escoltem-lo.

Amunt Maduixots! 23-08-17

La diada de demà a la tarda serà retransmesa per l’equip d’esports d’aquesta casa. Per tota aquella gent que es pugui acostar a la Plaça demà, podrà ajudar al Maduixots a fer pinya en les seves formacions més grans que porten en cartera. Per aprendre a fer la pinya correctament, avui al assaig obert ho mostraran per a tothom a qui li interessi.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES