IniciNoticiesEsportsAquest vespre el jugador torderenc d’hoquei patins Marc Torra farà el pregó...

Aquest vespre el jugador torderenc d’hoquei patins Marc Torra farà el pregó de la Festa Major de Tordera 2017

recepcio_TorraSeguint amb la línia dels últims anys de reconèixer la tasca, el talent i els èxits dels torderencs i torderenques que triomfen amb allò que fan, el pregó de la Festa Major de Sant Bartomeu anirà a càrrec del jugador torderenc d’hoquei patins Marc Torra. Aquesta temporada en Marc recordem que ha aconseguit una fita històrica dins de l’esport que practica que cap altre jugador ha pogut fer: Ha sumat quatre copes europees consecutives amb tres clubs diferents. Actualment juga amb el Reus Deportiu des de la temporada 2016-17. L’alcalde i la resta dels regidors del consistori van fer-li una rebuda oficial a l’ajuntament el dia de la Gala de l’esport Torderenc, escoltem Joan Carles Garcia.

alcalde prego 1

En Marc juga de davanter i va començar la seva carrera esportiva amb el Club Patí Tordera on va debutar amb 15 anys a la màxima categoria estatal de l’hoquei (Divisió d’honor). La seva trajectòria va continuar per Lloret i Vic. Al 2010 va fitxar pel primer equip del FC Barcelona on va proclamar-se campió d’Europa dues vegades. Fa dos anys va provar sort amb l’hoquei portuguès amb l’equip del Benfica on va sumar un altre títol europeu i aquesta temporada ha sumat el quart consecutiu amb el Reus Deportiu.

Entre d’altres dades, el jugador torderenc va ser escollit durant la temporada 2011/12 millor jugador de l’OK Lliga i amb la selecció espanyola ha aixecat quatre campionats del món, dos europeus i dues copes de les nacions. 

Marc Torra en una entrevista la tarda de la Gala de l’esport torderenc explicava que se sent quan et fa un reconeixement al teu poble.

torra prego 2

El pregó de la Festa Major 2017 començarà a les 23h des del balcó de l’Ajuntament i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES