IniciNoticiesEsportsL’equip sènior “Vols dir?” guanyador del 3x3 del CEEB Tordera 2017

L’equip sènior “Vols dir?” guanyador del 3×3 del CEEB Tordera 2017

3x3 ceebAquest passat dissabte 19 d’agost el CEEB Tordera va organitzar durant tot el dia una nova edició del 3×3 de Festa Major al pavelló de l’Avinguda dels Països Catalans. L’esdeveniment va començar a les 9:00h del matí es va dur a terme un minut de silenci pel decret de dol oficial de la Generalitat en record de les víctimes de l’atemptat de Barcelona i Cambrils. Per aquesta edició hi van participar una trentena d’equips des de Pre-mini fins a Sènior repartits en tres categories Pre-mini i Mini, dos grups d’Infantil, Cadet i Sènior. D’aquestes mateixes categories es va disputar al llarg del dia un concurs de triples amb un bon nivell d’anotació dels participants. Des de l’organització es valora molt positivament l’esdeveniment. Marc Alonso director tècnic del club feia balanç del dia.

alonso balanc 3×3

Cada un dels partits va tenir una durada de 15 minuts. En cas que un equip arribés a 21 punts abans que el rival per una avantatge de dos punts o més el partit finalitzava, en cas de que no succeís això, l’equip amb més punts al final del matx obtenia victòria. Es van donar alguns casos d’empat, que es van solucionar amb una pròrroga de dos minuts. Durant el dia no hi va haver arbitratge als partits, tot i que a les finals de cada categoria sí que van estar jutjades per un àrbitre extern a l’entitat torderenca. Pel que fa als guanyadors, en la categoria Mini, les clares vencedores van ser “O de Pascal”. A la categoria d’Infantil “Mc dineroo” van ser els guanyadors d’un xec de 100€ a Sports Tordera igual que “Inter Mitentes” de la categoria Cadet. Pel que fa a la categoria Sènior, va ser una final molt disputada entre “Putus Juniors” i “Vols dir?”. Finalment, l’equip “Vols dir?” una plantilla molt equilibrada amb jugadors de molt nivell, es van emportar els 300€ de premi, i el segon classificat 100€.