IniciNoticiesSocietatLa línia de rodalies R1 i RG1, afectada per la vaga d’avui...

La línia de rodalies R1 i RG1, afectada per la vaga d’avui a Renfe

03688Els treballadors de Renfe convoquen avui una nova jornada d’aturades en els serveis de tren. La vaga afectarà, entre d’altres, les línies de Rodalies R1 i RG1, que passen per Tordera. En hores puntes, en les franges entre les 6:00h i les 9:30h del matí i les 17:00h i les 20:30h del vespre, hi haurà serveis mínims del 66%. Durant la resta del dia, funcionaran només un de cada tres trens. Els treballadors reclamen millores en la qualitat dels llocs de treball per “frenar les externalitzacions de càrregues de treball”.

Aquesta aturada arriba en plena temporada turística, per tant, s’esperen importants afectacions durant la jornada, ja que l’R1 i l’RG1 connecten Barcelona amb pobles de la costa del Maresme, que durant l’estiu s’omplen de visitants. De fet, el tren permet tant a turistes com a banyistes desplaçar-se fins la platja sense necessitat d’agafar el vehicle privat i evitar aglomeracions de trànsit i problemàtiques per aparcar. Certament, coincidint amb la temporada turística, la línia que passa pel Maresme havia incrementat les seves freqüència entra Barcelona i Blanes per donar resposta a l’augment de viatgers.

Per més informació sobre la jornada d’aturades podeu consultar el web www.rodaliesdecatalunya.cat, les aplicacions per a mòbils de Rodalies de Catalunya i Renfe, o bé trucar al telèfon gratuït  900 41 00 41.

ÚLTIMES NOTÍCIES