IniciNoticiesCulturaEl Festival La Peixera torna demà al Parc Prudenci Bertrana amb activitats...

El Festival La Peixera torna demà al Parc Prudenci Bertrana amb activitats infantils i per al públic adult

cartell peixera 2017Demà torna el Festival La Peixera amb una proposta a la tarda per al públic infantil i a la nit per al públic adult. La Peixera és un festival multidisciplinari que es celebra des de fa divuit estius al Parc Prudenci Bertrana de Tordera. S’ha convertit en un espai de promoció i creació artística que apropa propostes alternatives a la gent de Tordera. A més, fomenta la promoció d’artistes locals que sovint no tenen cabuda en circuits comercials.

Enguany, La Peixera recupera el format de les dues sessions. La primera tindrà lloc demà i la segona serà el proper dissabte, 5 d’agost. Les activitats d’aquest dissabte començaran a la tarda amb propostes pels menuts i menudes. El circ a càrrec de El Circ Petit, una gimcana amb l’Esplai El Garbell, les improvisacions d’ Impro Acatomba i l’actuació de Fané Solamente seran les protagonistes de la tarda. Després del sopar, a partir de les 23:00h, es donarà el tret de sortida a les activitats per al públic adult amb les actuacions de la companyia Lepuan, Las Lo Las & El Paller, Ar Estudi & Motorheidi, Màgic Cambras i El Cuarteto de los Trastos. La presidenta de La Peixera, Montserrat Haro, ens ha parlat de l’edició d’aquest any.

lapeixera1

Una de les principals novetat de la Peixera 2017 va ser la presentació de la programació que es va fer el passat divendres, on es va estrenar el nou curtmetratge del festival. Per altra banda, enguany els cartells promocionals de La Peixera han sigut dissenyats per l’associació el Rusc en motiu del seu 40è aniversari. Montserrat Haro valora molt positivament aquesta col·laboració.

lapeixera2

El Festival La Peixera s’ha guanyat un públic que sobrepassa els límits del poble i la comarca. Actualment, s’ha consolidat com un format de festival basat en l’interès per apropar el públic a l’artista i l’artista al públic. La primera sessió de La Peixera comença aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES