IniciNoticiesEntitatsEl programa “Ara i Aquí” de Ràdio Tordera, nou magazine territorial que...

El programa “Ara i Aquí” de Ràdio Tordera, nou magazine territorial que s’emetrà a Calella, Palafolls i Cardedeu

Ara i aqui - bannerA partir del proper dilluns, 31 de juliol, Ràdio Tordera juntament a les ràdio locals de Calella, Palafolls i Cardedeu emetran el nou magazine territorial “Ara i Aquí”. Es tracta d’una adaptació del programa de Ràdio Tordera amb el mateix nom, conduit per la locutora local Rosa Maria Ruscalleda. L’innovador magazine es podrà escoltar de dilluns a divendres de 9 a 12 del matí per les ones de les quatre emissores.

Tot i que l’emissora de capçalera serà Ràdio Tordera, el nou programa és resultat del treball conjunt entre les tres emissores de l’Alt Maresme i la vallesana amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local. El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater, s’ha mostrat satisfet amb el nou repte per l’emissora.

ara i aqui albert 1

El programa de tres hores s’emetrà en directe. Combinarà una hora d’actualitat informativa local, una part divulgativa per conèixer les realitats de cada poble i un bloc d’opinió, en què les tertúlies temàtiques hi seran protagonistes. Albert Sabater ens ha avançat una secció del magazine.

ara i aqui albert 2

Aquesta col·laboració a quatre bandes s’emmarca dins de l’original projecte de La Xarxa per crear magazines territorials entre diferents grups de ràdio de proximitat a Catalunya. L’objectiu de La Xarxa és fomentar la col·laboració i el treball en xarxa entre emissores. Les millores en la fibra òptica permeten aquesta connexió entre les diferents ràdios locals. Així ho explicava Miquel Herrada, cap de Digital Media de La Xarxa.

ara i aqui xarxa

El nou “Ara i Aquí” es podrà escoltar de dilluns a divendres de 9 a 12 del matí a través de la 107.1 de la FM i www.radiotordera.cat. A part  d’aquest programa, aquest dilluns també es posen en marxa altres cinc magazines arreu del territori català amb el suport de la Xarxa.

ÚLTIMES NOTÍCIES