IniciNoticiesEsportsEl CF Tordera presenta més incorporacions per la propera temporada

El CF Tordera presenta més incorporacions per la propera temporada

entrenament futbolFa setmanes el CF Tordera va presentar el que serà un dels nous porters del primer equip torderenc de futbol, en Dani Castilla. Però els fitxatges no acaben aquí, aquest passat dimarts dins el programa la Banqueta d’estiu en Carles Gamonal president de l’entitat, va fer la presentació de tres noves incorporacions, i va anunciar que estan amb negociacions amb altres jugadors. El primer que va presentar va ser el porter Aliou que prové de la UE Breda.

gamonal 1

En segon lloc vam parlar d’en Jony un jugador que defensarà els colors torderencs per segona vegada i que ja va demostrar durant la seva primera experiència al Tordera que té qualitat per estar en aquesta categoria.

gamonal 2

Per últim, Gamonal ens va parlar d’Eduard Masmiquel un jugador jove però amb bon perfil per el primer equip del CF Tordera.

gamonal 3

De nou durant l’entrevista Carles Gamonal va dir que l’objectiu per aquesta temporada és l’ascens a 2a Catalana. Pel que fa a noves incorporacions en proper dies, estem pendents de dos noms un d’ells ja conegut per l’entitat torderenca, l’Aleix Valls amb el qual estan amb negociacions, i un altre jugador del qual encara no en sabem res. En els propers dies esterem pendents d’aquests dos noms que podrien incorporar-se a l’equip ens els propers dies. El primer entrenament va ser aquest passat dimarts al camp municipal d’esports de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES