IniciNoticiesEntitatsEl diputat de Junts pel Sí al Parlament, Jordi Orobitg, explicarà a...

El diputat de Junts pel Sí al Parlament, Jordi Orobitg, explicarà a Tordera les garanties del referèndum, en un acte organitzat per l’ANC

Cartell Garanties Tordera_OrobitgFa uns dies que l’Assemblea Nacional Catalana està duent a terme una campanya per explicar les garanties del referèndum. Diputats i diputades de Junts pel Sí al Parlament estan resolent en primera persona, arreu de Catalunya, tots els dubtes al voltant de la votació de l’1 d’octubre: sobre el cens, la base legal, el paper dels funcionaris i del Govern de la Generalitat, entre d’altres. Aquest proper dissabte, 29 de juliol, la territorial de l’ANC a Tordera organitza un acte com aquest amb el diputat Jordi Orobitg i Solé. Marta Paset és la portaveu de l’entitat.

acte garanties anc

L’acte amb el diputat Jordi Orobitg es farà a l’Esplai de la Gent Gran i començarà a les 8 del vespre.

Per altra banda, l’ANC a Tordera començarà a vendre el dissabte, 5 d’agost, els tiquets d’autocar per anar a la mobilització de l’11 de setembre a Barcelona. La territorial torderenca de l’Assemblea també ha engegat la venda de samarretes per aquesta Diada. Escoltem Marta Paset.

11S anc

Tota la informació al voltant del referèndum la podeu trobar a la pàgina www.garanties.cat. Podeu contactar amb l’ANC a Tordera a través del correu electrònic tordera@assemblea.cat o a través dels perfils a les xarxes socials Facebook i Twitter.

ÚLTIMES NOTÍCIES