IniciNoticiesCulturaEls herois de Prudenci Bertrana tanquen aquesta nit el Festival Multipolar d’enguany

Els herois de Prudenci Bertrana tanquen aquesta nit el Festival Multipolar d’enguany

multipolar bertranaLa biblioteca de Tordera ha organitzat cada dimecres d’aquest mes de juliol el Festival Multipolar, un seguit de contes i recitals a la fresca per a adults. L’objectiu era que els torderencs i torderenques puguessin gaudir, a través de la cultura, de les nits d’estiu al pati interior de la biblioteca. 

Aquesta nit es conclou d’edició 2017 del Multipolar i ho fa amb el protagonista indiscutible d’aquest any a Tordera, Prudenci Bertrana. En aquesta ocasió, la darrera sessió del festival es desplaça al Parc Prudenci Bertrana per commemorar en aquest indret el 150è aniversari de l’autor a través d’una vetllada literària que porta per nom “El Herois d’en Bertrana”. La proposta, a càrrec del biòleg i naturalista torderenc Joan Borrell, aproparà al públic textos de Bertrana en què parla del seus herois, uns personatges que són fora del comú però que quan entren en contacte directe amb la natura es redimeixen. Així ho detallava la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

multipolar 27 juliol

L’activitat, adreçada al públic adult, comptarà amb la col·laboració de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot de Tordera. L’última sessió del Festival Multipolar tindrà lloc aquesta nit a dos quarts de deu del vespre al Parc Prudenci Bertrana. Per aquest acte no cal inscripció prèvia.

ÚLTIMES NOTÍCIES