IniciNoticiesCulturaEl Centre de Formació Artística del Teatre Clavé ofereix pel curs vinent...

El Centre de Formació Artística del Teatre Clavé ofereix pel curs vinent un curs de dansa per adults. Les inscripcions ja estan obertes.

cartelldansaADULTS_cfateatreclaveAl mes de setembre el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé iniciarà un nou curs i d’entre les opcions que ofereix inclou, com a novetat, l’aposta de l’escola de dansa d’obrir un grup de dansa per a adults. La proposta s’adreça a persones majors de 18 anys tinguin o no coneixements previs d’aquesta disciplina artística i estarà centrat en dansa creativa i contemporània. En sessions setmanals d’una hora de durada, els alumnes que s’hi inscriguin podran investigar al voltant del moviment corporal i del llenguatge de la dansa contemporània com a eixos centrals.

Les classes de dansa per a adults es duran a terme els dimarts de 20:30h a 21:30h al Teatre Clavé i seguiran el calendari escolar, és a dir, s’iniciaran al mes de setembre de 2017 i s’allargaran fins al juny de 2018. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar de manera presencial al Teatre Clavé o bé omplint el formulari d’inscripció que hi ha al web www.teatreclave.cat/cfa.

ÚLTIMES NOTÍCIES