IniciNoticiesEsportsEl CPTordera tanca el curs esportiu amb ingressos i pujarà les quotes...

El CPTordera tanca el curs esportiu amb ingressos i pujarà les quotes dels jugadors

assemblea hoqueiEl passat divendres la Sala Polivalent de la Biblioteca de Tordera va acollir l’assemblea ordinària de socis del curs 2016/17. Més d’una vintena de socis varen escoltar atentament tots els punts de l’ordre del dia  i els van aprovar per unanimitat. El balanç econòmic ha estat positiu per una xifra de 920€ i el crèdit del deute del club es va executant segons el previst. Actualment ja es troba a la meitat de la seva neteja. La presidenta del Club Patí Tordera Carme Vila ens explica el procés que han seguit amb la liquidació del crèdit.

Vila balanc 1

Pel proper curs esportiu la junta directiva amb l’aprovació dels socis assistents a l’assemblea, apujaran el cost de la quota dels jugadors per un valor de 4€ mensuals. El motiu principal d’aquest increment és la incorporació d’un preparador físic pel planter de l’entitat. Ho explica la mateixa Carme Vila.

Vila balanc 2

El delegat de la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera Josep Romaguera també va fer balanç del tram de temporada que porten competint. De moment han estat uns mesos marcats per la retirada i baixes de diverses patinadores de les categories més altes que per diferents motius i fitxatges a altres clubs han perdut aquesta presència al grup.

De totes formes aquests canvis queden compensats amb les noves incorporacions de patinadores a la categoria d’escoleta que permeten ser optimistes de cara al futur. Dins de l’apartat de comunicacions, es van anunciar canvis a l’equip directiu del Club Patí Tordera. La Rosa Marin ocuparà de manera oficial el càrrec de vicepresidenta del club, Jordi Planas seguirà de tresorer i Jordi Caimel s’incorpora com a vocal dins del departament econòmic i patrocinadors. En total per la propera temporada 2017/18 el club comptarà amb 15 equips contant l’escoleta i veterans.

ÚLTIMES NOTÍCIES