IniciNoticiesPolíticaJoan Carles Garcia valora la feina feta durant la primera part de...

Joan Carles Garcia valora la feina feta durant la primera part de la legislatura malgrat la inestabilitat política

entrevista alcaldeDarrera valoració d’aquest primera meitat de legislatura amb l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia del PDeCAT.

A l’entrevista dels Serveis Informatius, Garcia recorda que durant aquest dos any s’ha fet la feina més important del mandat, que és preparar el projectes que s’executaran aquesta legislatura. També s’ha treballat per trobar finançament a través de la diputació de Barcelona i baixar l’índex d’atur, malgrat l’atur estructural que tenim. A nivell polític, Garcia considera que hem tingut un mesos intensos amb la mort del regidor Carles Seijo, el trencament pacte entre PDeCAT i SOM, les discrepàncies internes a SOM Tordera i l’acord d’estabilitat a través de projectes entre PDeCAT, PSC, SOM i PP.

En dues ocasions el govern s’ha vist amenaçat per una moció de censura. En un primer moment, amb les forces d’esquerres i posteriorment, amb el suport del PP. Malgrat no materialitzar-se, Garcia admet que va veure perillar el govern. L’alcalde creu que no hi havia prou raons per presentar la moció.

balanc joan carles garcia 1

PDeCAT va moure fitxa i va proposar un acord d’estabilitat a través de projectes amb totes les forces municipals. Garcia afirma que s’aconsegueix arribar a acords quan totes les parts són responsables, en referència a PSC, SOM i PP. En canvi, recorda que va fer la mateixa oferta a tothom i que ERC+Gent de Tordera va decidir que no hi volia formar part.

balanc joan carles garcia 2

Sobre el propers dos anys de mandat, Joan Carles Garcia creu que estaran marcats per el resultat del procés polític del país. A nivell local, anuncia la immediata ampliació i finalització de l’institut Tordària i la feina que s’està realitzant a través dels regidors Rafa Delgado, Salvador Giralt i Àngel Pous per dur a terme reformes a l’escola Serra Miralles. Garcia afirma que fins al 2019 tindrem mesos de molta activitat, amb l’objectiu d’ augmentar la qualitat de vida del ciutadà de Tordera.

balanc joan carles garcia 3

A nivell polític, creu que aquest dos anys hi haurà més estabilitat política que durant la primera meitat de legislatura. Garcia aposta per més diàleg i menys enfrontament.

balanc joan carles garcia 4

Sobre el seu futur polític, Joan Carles Garcia assegura que no es sent desgastat i continua amb ganes de continuar treballant per el poble. Malgrat això, considera que encara és aviat per decidir-ho, i que ho farà durant el 2018.

ÚLTIMES NOTÍCIES