IniciNoticiesSocietatMor un home de 42 anys en sortir de la via amb...

Mor un home de 42 anys en sortir de la via amb el cotxe a Tordera

can domenecUn home de 42 anys ha mort i una dona de 44 anys ha resultat ferida de poca gravetat en accidentar-se a Tordera, a la urbanització Can Domènec. Segons fonts municipals, l’accident ha ocorregut aquesta matinada a l’Avinguda Andalusia de la urbanització de Can Domènec i, segons els primers indicis, s’hauria produït per l’impacte contra un arbre després d’una sortida de via del vehicle.

Com a resultat de l’accident ha mort el conductor, de 42 anys, mentre que la seva acompanyant ha estat traslladada amb pronòstic greu, a l’Hospital de Calella.

L’avís de l’accident ha arribat a la Policia Local a través del servei de vigilància de Sant Cebrià de Vallalta, ja que el lloc de l’accident limita amb el terme municipal de Tordera.

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una patrulla de la Policia Local de Tordera, Mossos d’Esquadra, Serveis d’Emergències Mèdiques i Bombers. La Policia autonòmica  i Policia Local estan realitzant la investigació de les causes  per instruir les diligències corresponents.

ÚLTIMES NOTÍCIES