IniciNoticiesPolíticaEl regidor socialista, Rafa Delgado, valora la primera part de la legislatura,...

El regidor socialista, Rafa Delgado, valora la primera part de la legislatura, marcada per dos intents de crear un govern de progrés i, més recentment, l’acord d’estabilitat a través de projectes

rafa delgadoAquesta setmana, els partits polítics amb representació al plenari municipal estan valorant la primera meitat de la legislatura. Dos anys en què, segons el regidor socialista Rafa Delgado, “han passat moltes coses i en podrien haver passat moltes més.

A l’entrevista dels Serveis Informatius, Delgado recorda que l’actual mandat va començar amb un pacte “difícil d’entendre i explicar”, entre CiU i SOM Tordera. Ara bé, la dinàmica del govern era la mateixa que abans de les eleccions: governar pel dia a dia i sense una visió de futur. Davant d’això, l’aposta del PSC era per a un govern de progrés, que canviés aquesta dinàmica. Per dues vegades, però, la idea no es va materialitzar.

balanc meitat legislatura psc 1

Rafa Delgado diu que quan es va produir el trencament del pacte de govern, es va intentar tirar endavant una moció de censura, perquè pensaven que era la millor opció per Tordera.

balanc meitat legislatura psc 2

Aquests últims mesos, sense pressupost i amb el del 2016 encara sense prorrogar, Delgado explica que es va impulsar la idea de fer un pressupost alternatiu, perquè hi havia una sèrie de problemes a Tordera que el govern de l’actual PDeCAT no afrontava. Finalment, però, aquest projecte no va prosperar.

balanc meitat legislatura psc 3

Fa poc més d’un mes, es coneixia l’acord d’estabilitat a través de projectes entre el PDeCAT i el PSC, SOM Tordera i PP; un acord que, fins ara, Rafa Delgado valora positivament.

balanc meitat legislatura psc 4

Queden dos anys per endavant, abans de les properes eleccions municipals. Des del Partit Socialista de Tordera asseguren que estan treballant molt per donar continuïtat a la tasca que estan realitzant, amb els diferents projectes que el govern els hi ha cedit i que tot just comencen ara.

ÚLTIMES NOTÍCIES