IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el camp municipal d'esports acollirà un torneig internacional...

Aquest cap de setmana el camp municipal d’esports acollirà un torneig internacional infantil de futbol i un partit inclusiu

collage_torneigDurant tres dies el Camp Municipal d’Esports tornarà a acollir un torneig de futbol. Per aquesta ocasió, l’esdeveniment està organitzat per l’empresa “Elite Cup Future Stars”. En total 24 equips de la categoria infantil participaran de l’activitat que començarà el divendres a les 17:00h de la tarda i s’allargarà fins al diumenge a les 16:00h de la tarda amb l’entrega de premis. El FCBarcelona, RCDEspanyol, la Roma, Elite Denver Soccer, Girona, Villareal, Mallorca, Llagostera,  Reus, Almeria, Manresa, Sant Cugat, Mercantil, Cerdanyola, Damm, Sant Gabriel, Fundació Marcet, Mira-Sol, Sants, Blanes i el CFTordera són els equips que hi participaran. Carles Gamonal president de l’entitat torderenca ens explica que són unes persones externes qui s’encarreguen de l’organització d’aquest torneig de futbol-11 i que amb elles han pogut acordar compartir diverses despeses del Memorial per tal de poder aprofitar la infraestructura del cap de setmana anterior.

Gamonal torneig elite 1

El diumenge a les 14:00h es durà a terme un partit de futbol inclusiu de la categoria infantil. En aquest enfrontament hi participaran nois i noies amb necessitats especials conjuntament amb un representant de cada club participant al torneig. La fundació Itinerarium s’encarrega d’aquesta metodologia de futbol. Entre els precursors d’aquesta iniciativa hi trobem l’ex-seleccionador espanyol Vicente del Bosque i l’àrbitre català internacional Xavier Estrada.

Durant el cap de setmana per poder entrar al Camp Municipal d’Esports s’haurà de pagar una entrada que servirà per poder participar directament als diferents sortejos que es realitzaran. L’entrada del divendres té un preu de 3€, dissabte tot el dia 4€ i el diumenge 3€. Hi ha un pack tres dies que té un cost de 7€. Els socis del CFTordera que presentin el carnet tindran l’entrada gratuïta. En principi la idea dels organitzadors d’aquest esdeveniment és poder-se quedar al nostre municipi i anar-se desenvolupant també en els propers anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES