IniciNoticiesPolíticaEl regidor del PP a l’Ajuntament de Tordera, Xavier Martín, valora els...

El regidor del PP a l’Ajuntament de Tordera, Xavier Martín, valora els dos primers anys de mandat al nostre municipi

05889Els Ajuntaments catalans han arribat a l’equador de la legislatura 2015-2019. En el cas de Tordera, han passat moltes coses durant aquests primers dos anys i volem fer balanç amb els partits que formen part del plenari. El mandat va començar amb un pacte contra tot pronòstic entre l’antiga CiU i SOM Tordera. Al principi, tot apuntava que les forces d’esquerra (ERC+Gent de Tordera, PSC i SOM Tordera) podien unir esforços i formar govern. Finalment, però, l’acord no es va materialitzar. Des de la perspectiva del Partit Popular, el regidor Xavier Martín recorda que el seu propòsit era dur a terme una oposició constructiva.

balanc legislatura pp 1

Quan es trenca el pacte de govern entre l’actual PDeCAT i SOM Tordera, comencen unes setmanes d’incertesa. Xavier Martín va presentar un conjunt de propostes a l’equip de govern, el qual les va aprovar. La intenció del regidor popular era fer un pacte de govern, però no nega que es va plantejar, en algun moment, la possibilitat de sumar-se a un govern alternatiu.

balanc legislatura pp 2

Davant la impossibilitat d’arribar a un acord entre els partits a l’oposició, a finals de març es va anunciar un acord d’estabilitat a través de projectes, entre el PDeCAT i SOM Tordera, el PSC i el PP. Arran d’aquesta decisió, Martín ha assumit més responsabilitat i ha entrat a l’àrea de seguretat, un aspecte que sempre ha preocupat al regidor popular de Tordera.

balanc legislatura pp 3

Xavier Martín assegura que li agradaria comptar amb més gent dins l’agrupació local del PP.

balanc legislatura pp 4

Així doncs, queden dos anys de mandat del govern municipal. El regidor del PP a l’Ajuntament de Tordera ha comentat en diverses ocasions que la seva voluntat era no presentar-se de nou a les eleccions municipals d’aquí a dos anys. Ara bé, apunta que la decisió no és ferma i que dependrà de com pugui compaginar la feina d’autònom i la tasca política.

ÚLTIMES NOTÍCIES