IniciNoticiesEsportsTot a punt per la XXa. edició del torneig de futbol-7 Memorial...

Tot a punt per la XXa. edició del torneig de futbol-7 Memorial Josep Barceló

cartell memorial barceloAquest proper cap de setmana les instal·lacions del camp municipal d’esports de Tordera acolliran la XX edició del Memorial Josep Barceló de futbol-7. Per aquesta edició tant especial 60 equips de 27 clubs diferents participaran del torneig. Enguany torna la participació internacional a l’esdeveniment amb el conjunt Barcelona Elite Soccer Denver dels Estats Units i el Manchester City d’Anglaterra. I que també ha confirmat la seva participació són els equips base del FC Barcelona, RCD Espanyol, Atlético de Madrid, València, Atlètico Osasuna, Rayo Vallecano, el Girona, el Vilassar de Dalt, Aquahotel FC, Fundación Marcet, Unió Girona, Primer Toque CF de Castelló, Vilablareix, CE Vila Olímpica, FE Palamós, AE Bon Pastor, CF Igualada, Les Franqueses, Gimnàstic Manresa, Racing Blanenc, Barcino, Fornells, UE Porqueres, Santa Clara i el CF Tordera. Els equips d’aquests clubs es dividiran en tres categories: equips Aleví A (nascuts l’any 2005), equips Aleví B (de l’any 2006) i els benjamí A (de l’any 2007). Santi Barrera coordinador del torneig ens comenta quin és l’estat de forma després dels 20 anys d’activitat.

Barrera memorial 1

Enguany l’organització del Memorial Barceló realitzarà una forta aposta per les xarxes socials conjuntament amb una aplicació que permetrà seguir els resultats en viu de l’equip que vulguis. Ens ho explica en Santi Barrera.

Barrera memorial 2

Els partits començaran el dissabte a les nou del matí i acabaran el diumenge a les sis de la tarda. Es jugaran 4 partits de manera simultània gràcies als camps de futbol 7 de les instal·lacions esportives municipals i en total es disputaran 130 partits. Com cada any, hi haurà cerimònia inaugural, acte de cloenda i un record a Josep Barceló.

Al llarg dels dos dies de torneig s’organitzaran diverses activitats paral·leles com el servei gratuït de la piscina municipal per als participants i acompanyants entre d’altres iniciatives com sortejos, servei de bar o una exposició commemorativa dels 20 anys.

Com cada any, més de 100 voluntaris del Club Futbol Tordera treballaran durant el cap de setmana per acollir els més de 1000 visitants que s’esperen. El diumenge per la tarda, Ràdio Tordera retransmetrà les finals del Memorial Josep Barceló i la cerimònia de clausura en directe des del municipal d’esports.

ÚLTIMES NOTÍCIES