IniciNoticiesPolíticaEs crea una comissió de seguiment del pressupost municipal a l’Ajuntament de...

Es crea una comissió de seguiment del pressupost municipal a l’Ajuntament de Tordera

03534A finals de març vam conèixer la notícia de l’acord d’estabilitat a través de projectes entre el PDeCat i el PSC, SOM Tordera i el PP. Des de llavors, els regidors d’aquests tres grups estan treballant en projectes concrets de diverses àrees de l’Ajuntament. Ara, s’ha creat una comissió de seguiment del pressupost municipal on, en funció del moment de l’any, es tractaran uns temes o altres. El regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu, es mostra obert a les propostes que arribin de la resta de grups i reconeix que no serà fàcil quadrar el pressupost entre tots.

comissio pressupost 1

Recordem que el govern local va decidir prorrogar el pressupost del 2016 per aquest any. De cara al de l’any vinent, hi ha sobre la taula la idea d’introduir una partida d’inversions per a pressupostos participatius. Marçal Vilajeliu diu que la proposta s’ha d’acabar de consensuar amb la resta de grups i que cal ser curosos. Encara no està clar com es durà a terme.

comissio pressupost 2

El consistori torderenc ja treballa en el pressupost municipal pel 2018. La voluntat és acordar-lo el més aviat possible, per tal de portar-lo a aprovació del plenari a finals d’aquest any.

ÚLTIMES NOTÍCIES