IniciNoticiesEsportsEl divendres 16 de juny se celebrarà la segona edició dels premis...

El divendres 16 de juny se celebrarà la segona edició dels premis #esporttorderenc

Gala esport torderencDavant l’èxit de resposta de l’any passat, l’equip d’esports de Ràdio Tordera amb la col·laboració de la regidoria d’esports de l’Ajuntament repeteixen pel divendres 16 de juny, la gala dels premis a l’esport torderenc. Una iniciativa que té com a principal objectiu reconèixer el moviment esportiu torderenc, donar-li el valor que li pertoca i premiar l’esforç dels clubs i esportistes que competeixen durant molts mesos, defensant els colors i el nom del nostre municipi. L’Albert Sabater director gerent de Ràdio Tordera recorda l’objectiu principal dels premis.

Sabater gala

A partir d’ara, els clubs tenen temps fins el divendres 9 de juny per presentar les candidatures que hauran de incloure els mèrits que hagin aconseguit durant la temporada per optar a 5 categories: Millor Esportista de la temporada (Masculí-Femení), Millor Equip de la temporada (Masculí-femení), Millor equip base, Millor entrenador, Premi Ajuntament Tordera Somriu amb l’esport. Un jurat format per diverses persones que tenen relació amb l’esport decidiran i les candidatures premiades.

Les entitats esportives torderenques poden participar amb una única candidatura a cada categoria. Aquesta s’haurà de presentar amb un document a través del correu electrònic radiotordera@radiotordera.cat o també presencialment als estudis de la ràdio.

La gala final es realitzarà el divendres 16 de juny a les 19:30h des dels exteriors dels estudis de Ràdio Tordera amb l’actuació musical del grup torderenc Free-Kiss.

ÚLTIMES NOTÍCIES