IniciNoticiesRegidoriesL'Àrea d'Ocupació fa bon balanç del programa Garantia Juvenil

L’Àrea d’Ocupació fa bon balanç del programa Garantia Juvenil

casal jovesEl 14 de maig passat van finalitzar els contractes de sis mesos que tres joves inscrits al programa Garantia Juvenil varen poder aprofitar en diferents departaments de l’Ajuntament. En concret, els joves varen desenvolupar tasques a serveis com la Biblioteca, l’àrea de gestió cultural de Serveis Personals i al departament d’Hisenda i Tresoreria. 

Aquest tipus de contractacions són promogudes per la Generalitat de Catalunya i estan cofinançades pel Fons Social Europeu amb la iniciativa d’ocupació juvenil. 

Des de l’àrea d’ocupació de l’Ajuntament de Tordera, valoren molt positivament i amb satisfacció per a totes les parts que s’han pogut beneficiar del programa. El tècnic d’orientació laboral del Casal de Joves, Aaron Tristanxo, explica en què consisteix el Programa de Garantia Juvenil.

garantia juvenil

Aquest tipus de contractació es suma a d’altres iniciatives impulsades durant els darrers mesos des del consistori per tal d’afavorir i dinamitzar l’ocupació juvenil al nostre municipi com ara els plans d’inserció promoguts pel SOC i la Diputació de Barcelona i el programa d’ajudes econòmiques per l’ocupació a empreses locals. 

ÚLTIMES NOTÍCIES