IniciNoticiesEsportsTordera serà demà l'escenari de la 17a Festa Torneig Joan Petit

Tordera serà demà l’escenari de la 17a Festa Torneig Joan Petit

cartell joan petit38 equips d’arreu de Catalunya seran partícips demà dissabte de la 17a Festa Torneig Joan Petit. Al voltant d’unes 800 persones s’esperen que omplint les instal·lacions del Pavelló Parroquial, Plaça de la Concòrdia, Pista de l’Amistat i Plaça de l’Església per gaudir de la iniciativa benèfica-festiva. La jornada serveix per gaudir de l’hoquei patins i recaptar fons per la Fundació Amics d’en Joan Petit nens amb càncer i que enguany la recaptació anirà destinada al projecte de recerca sobre tumors pediàtrics del sistema nerviós de l’Institut de recerca de la Vall d’Hebron. El torderenc Joan Torner n’és el president i la història neix arrel d’una experiència viscuda amb el seu fill Joan que va patir un càncer quan era petit. El nen que jugava al Club Patí Tordera i li agradava l’hoquei sobre patins, no va poder superar la malaltia. És per aquest motiu que en Joan i la seva dona varen engegar aquest projecte amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per als equips de recerca científica dels hospitals catalans en busca de nous tractaments preventius, pal·liatius i curatius. Les activitats començaran a partir de les 10h del matí i s’allargaran fins a les 18:00h de la tarda amb una cloenda que es realitzarà a la Plaça de l’Església. El mateix Joan Torner ens comenta la última hora del torneig.

Torner festa

Per demà dissabte també s’ha preparat una arrosada popular a la Pista de l’Amistat en benefici a la Fundació Joan Petit.

Des del Club Patí Tordera s’aconsella fer la reserva dels tiquets pel dinar el més aviat possible ja que les places són limitades.

Finalment la crida de voluntaris per a la festa va donar el seu fruit i més de 120 persones col·laboraran amb el grup de coordinació de la jornada.

ÚLTIMES NOTÍCIES