IniciNoticiesSocietatL’advocat de l’amo del restaurant de Caldes assegura que “no està clar”...

L’advocat de l’amo del restaurant de Caldes assegura que “no està clar” que necessités permís municipal per a l’inflable

0000057502L’advocat dels propietaris del restaurant Mas Oller de Caldes de Malavella (Selva), Carles Monguilod, ha assegurat que “no està massa clar” que necessitessin el permís municipal per instal·lar el castell inflable. L’alcalde del municipi, Salvador Balliu, va afirmar que és un tràmit “obligatori” que el restaurant no havia fet. “La legislació no especifica si aquest tipus d’activitat necessitava permís municipal però el fet que s’hagués demanat, lamentablement, no hagués evitat la tragèdia”, ha ressaltat Monguilod.

advocat restaurant 1

L’advocat ha assenyalat que la família que regenta el restaurant està “absolutament desolada i enfonsada” per l’accident i demana aparcar les hipòtesis i esperar a que acabi la investigació dels mossos per determinar les causes del sinistre.

advocat restaurant 2

L’inflable l’havia comprat a un firaire, era pràcticament nou i només el muntaven els caps de setmana. No hi havia vigilant perquè, segons Monguilod, es tracta d’un castell “petit” que es pot tenir al jardí d’una casa particular. La previsió és que l’atestat que elaborant els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners encara s’allargui i no passi a mans del jutge fins que no tingui tots els elements claus. Ja que si bé la hipòtesi apunta a un mal muntatge, tampoc es descarta encara que hi pugui haver la suma d’un error mecànic com ara el de la vàlvula de la instal·lació inflable.

ÚLTIMES NOTÍCIES