IniciNoticiesSocietatCommoció a Tordera per la mort d’una veïna de Tordera en l’accident...

Commoció a Tordera per la mort d’una veïna de Tordera en l’accident d’un castell inflable a Caldes de Malavella

castell-inflable-accident-2Tordera desperta commocionada. Segons testimonis, una nena de 6 anys, veïna de Tordera, ha mort aquest diumenge en l’accident d’un castell inflable a Caldes de Malavella. La nena va morir ahir al vespre a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on havia estat traslladada en un helicòpter medicalitzat. Segons fonts del centre hospitalari, la petita havia patit politraumatismes i un fort traumatisme cranioencefàlic. En aquest incident també van resultat ferits greus sis nens més, dos d’ells de gravetat. Entre els ferits també hi hauria tres veïns de Tordera. Els fets van passar ahir a tres quarts de quatre de la tarda al restaurant Mas Oller de Caldes de Malavella després que el castell inflable en el qual estaven havia sortit volant. L’inflable va anar a parar a uns 30 metres de distància del lloc on estava ancorat per motius que ara s’investiguen. El delegat d’Interior a les comarques de Girona, Albert Ballesta explicava que “no se sabia com havia sortit disparat el castell”. 

accident caldes 1

Ballesta també explicava que la investigació intentarà determinar quins permisos i revisions havia de tenir i passar la instal·lació, que feia pocs mesos que el propietari del restaurant havia comprat.

accident caldes 2

Una de les nenes ferides de més gravetat aquest diumenge a la tarda en el castell inflable de Caldes de Malavella ha estat operada aquesta nit a l’Hospital Josep Trueta de Girona i ha quedat ingressada a l’UCI pediàtrica del centre, segons fonts sanitàries. L’estat de la menor, de 7 anys, és greu però estable. Els metges també han intervingut una altra de les nenes pendent de ser operada, també de 7 anys, ferides aquest diumenge i es troba estable, mentre que una altra de les menors, de 3 anys, ja és a casa després de ser donada d’alta. Quant als altres dos ingressats arran del mateix accident, una nena de 7 anys i un nen d’11 anys, continuen ingressats a l’Hospital Josep Trueta en estat lleu. Un altre dels ferits de gravetat, un nen de 9 anys, es troba ingressat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Ràpida resposta dels equips d’emergència. Fins al lloc s’hi van desplaçar set ambulàncies, vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius de la Policia Local de Caldes de Malavella.

ÚLTIMES NOTÍCIES