IniciNoticiesSocietatPossibles incidències viàries en motiu de les tasques d'aglomerat a la N-II

Possibles incidències viàries en motiu de les tasques d’aglomerat a la N-II

aglomerat n-ii benzineraL’empresa ARNÓ, adjudicatària de les obres de millora de la carretera NII i dels accessos a Tordera Parc i Terra Brava, informa que aquesta setmana s’estan realitzant  les tasques d’aglomerat dels ramals a l’enllaç del punt quilomètric 684 (accés Tordera Parc).

L’empresa informa que en motiu d’aquestes feines el proper divendres, 5 de maig,  ja es posaran en servei tots els ramals construïts al nou enllaç d’accés a Tordera Parc i, per tant,  es reposarà l’accés en sentit Girona sense haver d’anar a la rotonda de Can Bertolí. Divendres també es posaran en funcionament els nous ramals construïts, pràcticament en les condicions previstes per al final de les obres.

ARNÓ també comunica que durant els dies 3 i 4 de maig es produiran molèsties als accessos a la urbanització, finques properes a la zona d’obres i al ramal de la benzinera CEPSA. Tot i que en cap cas es tallarà l’accés, sí que es poden produir puntualment talls intermitents mentre es treballi a la zona de les rotondes. L’empresa preveu habilitar personal per facilitar el pas alternatiu de vehicles.

Per tot plegat, es demana disculpes per les molèsties que aquestes incidències us puguin ocasionar.

ÚLTIMES NOTÍCIES