IniciNoticiesMedi ambientL'Ajuntament de Tordera promou la campanya "Presumeix de balcó"

L’Ajuntament de Tordera promou la campanya “Presumeix de balcó”

CARTELL_PRESUMEIX_DE_BALCOEn el marc de l’adhesió del municipi a la plataforma Viles Florides, Tordera promou la campanya de participació ciutadana “Presumeix de balcó” que té per objectiu animar els veïns i veïnes a engalanar els seus balcons amb flors i plantes de temporada i, a la vegada, contribuir a l’embelliment dels carrers del poble. 

Per fer-ho possible, la campanya compta amb la col·laboració dels floristes, vivers i també de la cooperativa agrària La Baixa Tordera. Els comerciants oferiran descomptes del 10% en els seus productes (plantes, terrers i tests) per a tots clients que vulguin embellir els seus balcons. A més, els comerciants oferiran assessorament en jardineria i decoració per tal que tothom qui ho desitgi pugui gaudir d’un bonic racó florit a un preu molt reduït. Ho explica el regidor Carles Aulet.

balcons florits 1

La campanya “Presumeix de balcó” es fa extensiva també a les xarxes socials, animant tots els usuaris a penjar i compartir les fotografies del seu balcó florit amb les etiquetes #balcópresumit i #torderasedueix. Si la resposta és bona, Carles Aulet avança que  l’ajuntament es plantejarà organitzar un concurs per l’ any vinent,

balcons florits 2

Tordera forma part del projecte de Viles Florides des de 2014. Durant aquest  anys s’ha treballat per cohesionar l’entorn local, integrar el patrimoni històric a l’entorn fluvial i aconseguir un paisatge harmònic i en consonància entre el verd urbà i la flora de la baixa tordera. 

ÚLTIMES NOTÍCIES