IniciNoticiesRegidoriesS’ aprova una modificació de la plantilla de personal de l’Ajuntament de...

S’ aprova una modificació de la plantilla de personal de l’Ajuntament de Tordera

policiaL’últim plenari municipal, celebrat la setmana passada, va aprovar inicialment la modificació de la plantilla de personal de l’Ajuntament de Tordera corresponent a l’exercici 2017, en el sentit d’amortitzar una plaça d’oficial primera gruista i transformar-la en una plaça d’agent de Policia Local, crear una plaça de tresorer d’habilitació nacional, crear una plaça de tècnic d’administració general (TAG) i dues places de tècnic auxiliar d’intervenció, així com l’ampliació de la jornada del dinamitzador juvenil.

Partint de la base que el pressupost i la plantilla d’enguany es prorroguen del 2016, el regidor de Recursos Humans, Marçal Vilajeliu, detalla aquests canvis i explica per quins motius s’impulsen. L’escoltem durant la seva intervenció al plenari.

modificacio plantilla vilajeliu

El regidor del PP, Xavier Martín, es mostrava favorable a aquests canvis de plantilla, especialment pel que fa a la creació de la plaça d’agent de la Policia Local.

modificacio plantilla pp

Salvador Giralt, de SOM Tordera, va justificar el vot favorable del seu partit entenent que són canvis necessaris.

modificacio plantilla som

Per part del PSC, el regidor Rafa Delgado valorava positivament la nova plaça d’agent de Policia Local i destacava la feina dels tècnics d’administració.

modificacio plantilla psc

La regidora d’ERC+Gent de Tordera, Anna Serra, va destacar com una necessitat per al poble la creació de més places de Policia Local. Amb tot, per ocupar aquests llocs de feina, demanava la possibilitat, primer, d’oferir moviments interns entre els actuals treballadors, i que després es faci una selecció ben feta.

modificacio plantilla erc

L’aprovació inicial de la modificació de la plantilla de personal de l’Ajuntament de Tordera es va aprovar amb els vots a favor del PDeCat, el PP, SOM Tordera, el PSC i el regidor Jose Carlos Villaro, mentre que ERC+Gent de Tordera es va abstenir.

El fet d’incorporar un TAG no reduirà el cost dels serveis jurídics externs, ja que la seva feina serà del dia a dia i de coordinació entre secretaria i altres departaments. A més, la creació d’aquestes places no representa un increment del capítol de personal de l’Ajuntament respecte a l’exercici del 2016, ja que es poden finançar amb partides del mateix capítol.

ÚLTIMES NOTÍCIES