IniciNoticiesCulturaL’associació La Nostra Dansa engega nova edició del curset de balls tradicionals

L’associació La Nostra Dansa engega nova edició del curset de balls tradicionals

nostradansaL’Associació La Nostra Dansa promou, fins el 13 de juny, una nova edició del Curset de Balls Tradicionals. L’activitat s’adreça a gent de totes les edats que tingui ganes d’aprendre a ballar el xotis, el vals, la masurca, la jota, la polca i altres danses col·lectives. La membre de La Nostra Dansa, Mercè Sagrera, fa una crida a la participació.

balls tradicionals

El curset de balls tradicionals constarà de 9 sessions, fins el 13 de juny. Tindrà lloc tots els dimarts, de dos quarts de 10 a dos quarts de 12 de la nit, al Teatre Clavé. Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar al mateix teatre.

Al juny, com ja és tradició, es farà ballada Folk Tradicional, a la Plaça Miquel Martí i Pol s/n (davant del Teatre Clavé) el dia 10, a les 22 hores, a càrrec del grup David Ripoll. I, per més endavant, les Ballades Folk Tradicionals d’estiu, totes a la plaça de l’Església, els dissabtes 8 (Grup Víctor Pedrol), 15 (Grup Se’n fa una) i 29 de juliol (Grup La Sonsoni); 5 (Grup Nou quartet) i 12 d’agost (Grup Ameba), i 9 de setembre (Grup La Sonsoni), sempre a les 22:00 hores. 

Durant tot l’estiu tindrem les populars Audicions de Sardanes que es faran, els divendres a la Plaça de l’Església, i també el curset per aprendre a ballar sardanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES