IniciNoticiesEntitatsEl Rusc celebra 40 anys amb diverses activitats

El Rusc celebra 40 anys amb diverses activitats

rusc 40 anysEls Rusc fa 40 anys i per commemorar-ho preparen  diversos actes durant aquest any per a celebrar-ho.  El primer acte serà el 18 d’abril amb un pelegrinatge a Montserrat, juntament amb la Comunitat Els Avets de Moià i  la Comunitat de La Merci (França). Ho explica el director del Rusc, Pere Domènech.

40 anys rusc 1

Altres activitats previstes seran el 16 de Juliol un concert amb el grup Gospel Viu de Palafolls que oferirà un concert solidari al Teatre Clavé.

40 anys rusc 2

Es farà també una exposició fotogràfica a càrrec de Toni Pie, amb fotos del Rusc i les seves persones a la biblioteca. Coincidint amb la Festa de la Família de l’Arca, el Rusc celebrarà  els 40 anys amb els  amics i familiars. També en col·laboració amb l’Associació Kedem de Blanes es celebrarà una jornada esportiva amb l’equip de Bàsquet a Tordera.

Finalment es farà una trobada d’antics assistents al Rusc per  celebrar els 40 anys amb les persones que han passat per el centre i que, segons Pere Domenech,  han sigut importants en la vida de la comunitat.

40 anys rusc 3

A més, aquest aniversari estarà present en totes les activitats que es realitzen durant l’any a Tordera com la Fira del Ram, la diada de Sant Jordi, el Camp de Treball, la Setmana de la Discapacitat, etc…

El director del Rusc, Pere Domenech agraeix a les institucions, entitats i persones que han fet possible aquesta celebració.

40 anys rusc 4

Recordeu que podeu seguir l’entitat a través del programa de ràdio Diversones, a Ràdio Tordera. I també a les xarxes amb l’etiqueta #elrusc40anys

ÚLTIMES NOTÍCIES