IniciNoticiesPolíticaNou acord de govern al Consell Comarcal del Maresme entre PDeCAT i...

Nou acord de govern al Consell Comarcal del Maresme entre PDeCAT i PSC

pacte consell comarcalPDeCAT i PSC formalitzen el nou pacte de govern del Consell Comarcal pels propers dos anys. Un pacte que van formalitzar la setmana passada el President del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, el vicepresident Joan Vinzo, Carles Bosch en representació del PDeCAT del Maresme i Xesco Gomar en representació dels socialistes de la comarca. La comarca del Maresme és la 4ta comarca de Catalunya pel que fa a nombre d’habitants, mentre que és la penúltima a nivell d’inversió. Un greuge que des del govern del Consell volen mirar de pal·liar, aconseguint inversions que es consideren urgents en matèria de sanitat, mobilitat i medi ambient.  En aquest sentit s’ha volgut re formular el Pla d’Acció Comarcal i s’han establert unes línies estratègiques de treball. El president del Consell Comarcal del Maresme posa de relleu l’experiència en l’àmbit de la gestió pública del PSC com a garantia per a la bona governabilitat de l’organisme supramunicipal.

pacte comarcal

Un pacte, que se centrarà exclusivament en afers comarcals, sense veure’s condicionat per la relació que pugui haver entre PSC i PDeCAT a nivell local en els diferents municipis.

Des del passat mes d’octubre PDeCAT i socialistes ja governaven junts, en minoria, després de l’expulsió d’Esquerra Republicana del govern.  

ÚLTIMES NOTÍCIES