IniciNoticiesPolíticaSom Tordera fa un pas endavant per buscar estabilitat a Tordera

Som Tordera fa un pas endavant per buscar estabilitat a Tordera

salvador giraltContinuem analitzant l’acord d’estabilitat a través de projectes que van aprovar PDCCat, PSC, SOM i PP. Som Tordera, de la mà del seu regidor Salvador Giralt, recordava que després de 5 mesos d’inestabilitat, era urgent fer un pas endavant a favor del poble de Tordera. Segons Giralt, aquest és un acord d’ estabilitat entre quatre partits molts diferents entre ells, però que tenen la coincidència de voler treballar per Tordera i els seus ciutadans. La coalició entre Podem i Iniciativa-verds recorda que continuaran a l’oposició, i que l’acord només estableix una col·laboració en determinats projectes. En concret, el regidor Salvador Giralt, se li va assignar la delegació específica per al seguiment dels projectes de reparació de l’escola Serra de Miralles, Pressupostos Participatius, reparació de les pistes esportives de Sant Andreu i Sant Pere, el projecte de reparació per a l’eliminació de barreres arquitectòniques i el projecte de neteja viària a les urbanitzacions.

Sobre els pressupostos Participatius, Giralt apunta que és una reivindicació de moltes associacions de veïns i d’urbanitzacions. En principi es comptarà amb una partida de 200.000 euros per repartir.

acord giralt 1

Giralt creu que l’escola Serra de Miralles necessita unes inversions que garanteixi la seguretat dels alumnes.

acord giralt 2

Som Tordera no entén les critiques d’ERC en aquest acord d’estabilitat. Giralt recorda que la seva prioritat és millorar el poble.

acord giralt 3

En el darrer ple municipal, es va produir una picabaralla de retrets mutus entre ERC i els grups de Som i PSC, sobre els motius que van impedir crear un govern d’esquerres a Tordera l’any 2015 i la incapacitat d’arribar a un acord per impulsar una moció de censura.  Com a resultat de l’acord, el regidor de Som Tordera tindrà una dedicació fins al 50% amb una retribució de 18.000 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES