IniciNoticiesEsportsL’equip aleví “D” del CFTordera va estar sancionat amb un partit sense...

L’equip aleví “D” del CFTordera va estar sancionat amb un partit sense poder jugar-lo com a local al municipal d’esports

futbol-torderaLes actituds violentes i no esportives als terrenys de joc estan a l’ordre del dia. Les dues últimes setmanes han sortit a la llum diversos vídeos amb agressions, baralles i disputes vergonyoses entre aficions, pares i participants en alguns camps de futbol. Aquest tipus d’accions han tornat a fer reaccionar i reflexionar a la societat, institucions i federacions sobre el plantejament de si realment s’estan prenent les mesures oportunes, i si es segueix el camí correcte per combatre-les i fer-les desaparèixer. Malauradament l’esport torderenc no està absent d’aquest tipus de comportament. Segons ha pogut saber l’equip d’esports de Ràdio Tordera i confirmat pel mateix Club Futbol Tordera, l’equip Aleví “D” d’aquesta entitat, va estar sancionat per la Federació Catalana de Futbol sense poder disputar un partit com a local al camp municipal d’esports, havent-se de desplaçar al camp de futbol de Fogars, degut al mal comportament d’un pare de l’equip torderenc. El president del CFTordera Carles Gamonal ens relata el fets succeïts al camp de la Batlloria.

Gamonal sancio 1

Gamonal comenta que des de la junta directiva i des del mateix club rebutgen aquest tipus de situacions. Ell mateix explica que s’han reunit amb els pares de l’equip i han retret a l’individu causant de la sanció l’actitud que va tenir al partit dels alevins.

Gamonal sancio 2

Des del CFTordera treballen per eradicar aquest tipus d’actituds i vetllen setmana rere setmana per que no es repeteixi cap incident. En el que portem de temporada el club torderenc ha estat sancionat en dues ocasions, les dues amb la mateixa persona que en aquest últim cas com a protagonista.

ÚLTIMES NOTÍCIES