IniciNoticiesEntitatsLlach reclama la implicació de la societat civil per crear un nou...

Llach reclama la implicació de la societat civil per crear un nou estat.

xerrada lluis llach ancLluís Llach va explicar ahir a Tordera el pla de treball i els objectius de la comissió d’estudis del procés constituent que ell presideix. Va defensar que ha de tenir amplitud de mires i obrir-se, fins i tot, a escoltar opinions contràries a l’independentisme.

El diputat de Junts pel Sí, que va protagonitzar un acte organitzat per l’ANC de Tordera, va assegurar que la majoria independentista al Parlament de Catalunya està decidida a fer avançar el procés, sense fissures. I va advertir que es reclamarà la implicació i participació de la societat civil per demostrar la força i donar més musculatura al clam per crear un nou estat.

llach 1

Llach es va mostrar convençut que l’independentisme està guanyant força social, i va apel·lar a l’autoestima d’aquells que el defensen per creure-s’ho. Llach va explicar els mecanismes promoguts per realitzar el referèndum.

llach 2

Lluís Llach va estar responent a les preguntes del públic. Dubtes sobre la viabilitat econòmica de la independència, qüestions recurrents sobre què passarà amb les pensions o quan es podran començar a pagar els tributs a la hisenda catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES