IniciNoticiesCulturaDissabte, tarda de titelles amb "En Jan Totlifan" de l’Estaquirot teatre

Dissabte, tarda de titelles amb “En Jan Totlifan” de l’Estaquirot teatre

ENJANTOTLIFAN_TeatreClaveEl cicle familiar del Teatre Clavé presenta aquest dissabte l’espectacle de titelles En Jan Totlifan de la companya l’Estaquirot Teatre. En Jan Totlifan és un nen a qui de petit a casa li feien tot, per tant, no li calia aprendre a fer res. I quan es va fer gran tenia l’ajuda d’en Nicolau, que també li feia tot. El problema arriba quan es queda sense ajudant: en Jan no sap fer res.

Aquesta és la història d’En Jan Totlifan, un espectacle de titelles manipulats sobre taula creat per la companyia l’Estaquirot Teatre i dirigit per en Guillem AlbàUna proposta que al 2016 va rebre el premi FETEN (Feria Europea de Artes Escénicas para niños y niñas) al millor espectacle de titelles.

En Jan Totlifan s’emmarca al cicle familiar i es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 4 de març a les 18:00hLes entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h. L’Associació de Comerciants de Tordera Centre patrocina el Cicle familiar del Teatre Clavé i ofereix als seus clients un descompte de 2€ en l’entrada. El director del teatre, Josep Navarro assegura que la col·laboració entre els comerciants i el teatre ha donat els fruits esperats.

navarro patrocini

Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 12€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un total de 15€.

ÚLTIMES NOTÍCIES