IniciNoticiesRegidoriesLa Brigada d'Obres enllesteix els treballs de millora d'accessibilitat a la zona...

La Brigada d’Obres enllesteix els treballs de millora d’accessibilitat a la zona de Can Comaleres

brigada obres comalerasFa unes setmanes, la brigada d’obres varen començar la construcció d’un mur de contenció entre el parvulari de l’escola Vedruna i l’edifici del carrer Mes per evitar les esllavissades que es produïen tot sovint en aquest punt. Amb la construcció d’aquest mur s’ha arreglat també la vorera del carrer, fent-la més practicable i accessible. Ho explica en Pepe de la brigada en declaracions al programa Tordera en Directe.

brigada vorera

Per altra banda, també s’està construint una nova rampa d’accés per a vianants al pàrquing de Can Comaleres. Atenent les peticions que alguns ciutadans han fet arribar al govern municipal a través del programa Línia Directe, s’està arranjant l’accés al pàrquing pel carrer Amistat, fent-lo més accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Aquestes accions es sumen a d’altres actuacions que s’han realitzat darrerament en matèria de millora de voreres, com ara l’arranjament als carrers veïnat Fibracolor, al Camí Ral o el canvi de panots als carrers de Centre Vila.