IniciNoticiesEntitatsJoan Carles Garcia és escollit membre del Comitè Nacional del Partit Demòcrata

Joan Carles Garcia és escollit membre del Comitè Nacional del Partit Demòcrata

alcalde pdecat 2El PDeCAT ha triat i proclamat aquest dissabte als integrants del Consell d’Acció Municipal, l’òrgan coordinador de la política local del partit que encapçalarà el diputat de JxSí i alcalde de Mollerussa (Lleida), Marc Solsona, amb l’objectiu de convertir el PDeCAT en la primera força municipal el 2019 a Catalunya. L’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia va ser escollit membre del Comitè Nacional del Partit Demòcrata, en aquest mateix acte.

La coordinadora general del partit, Marta Pascal, que ha anunciat que la propera reunió del Consell Municipal del PDeCAT ja aprovarà el reglament per a les properes municipals perquè les agrupacions locals comencin a treballar en els propers comicis. Pascal feia una crida a alcaldes, regidors i candidats a conjurar-se per guanyar les eleccions el 2019.

pascal

Solsona, que era l’únic candidat a la presidència del Consell d’Acció Política, va aconseguir el 95,7% dels vots i ocuparà el mateix lloc que en l’antiga CDC tenia l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias, a qui ha agraït el seu paper. L’acompanyaran en l’òrgan els edils Pere Pons, Josep Maria Corominas, Joan Carles Garcia, Carles Pellicer, Carles Luz, Albert Piñeira, Meritxell Budó, Marta Madrenas, Anna Guixà i Anna Erra, que han estat els deu més votats dels 14 que es presentaven.

ÚLTIMES NOTÍCIES