IniciNoticiesEntitatsL’ANC a Tordera organitza una xerrada amb el Cercle Català de Negocis...

L’ANC a Tordera organitza una xerrada amb el Cercle Català de Negocis per parlar del futur econòmic i empresarial en una Catalunya independent

xerrada ccnL’Assemblea Nacional Catalana a Tordera reprèn el cicle de xerrades que va engegar a finals de l’any passat, amb persones més o menys conegudes de diferents sectors de la societat (polític, cultural, sanitari…). Els últims mesos han visitat Tordera el diputat per ERC a Madrid, Gabriel Rufián, i el jutge Santiago Vidal. Aquest vespre, la territorial torderenca de l’ANC organitza una nova xerrada i, en aquesta ocasió, el tema central serà l’economia. L’han titulat “El futur econòmic i empresarial a la República Catalana” i per parlar-ne han convidat els màxims representants del Cercle Català de Negocis (CCN), el president Albert Pont i el vicepresident David Fernández. La portaveu de l’ANC a Tordera, Marta Paset, diu que han organitzat aquesta xerrada pensant en els empresaris.

xerrada ccn 1

Marta Paset destaca que els representants del Cercle Català de Negocis aportaran una visió interessant de com serà el futur econòmic d’una Catalunya independent.

xerrada ccn 2

La xerrada “El futur econòmic i empresarial a la República Catalana”, organitzada per la territorial de l’ANC al nostre municipi, és avui, a les 8 del vespre, a la Biblioteca de Tordera.