IniciNoticiesCulturaObertes les inscripcions per el Carnestoltes de Tordera

Obertes les inscripcions per el Carnestoltes de Tordera

canavalLa Regidoria i la Comissió de Festes ja prepara el Carnestoltes 2017 que aquest any es celebrarà el proper 25 de febrer. Per altra banda, l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza el Carnestoltes al barri el 26 de febrer. Les bases de participació del Concurs estableixen que hi haurà les següents categories: individual i parelles, petits grups (formats per un col·lectiu de 3 a 9 persones), petites comparses (formats de 10 a 30 persones), comparses formades per col·lectius de més de 30 persones. També hi haurà premi per a la millor carrossa, premi a la gresca i un concurs de disfresses en el lloc de treball (per aquesta modalitat el jurat passarà el dia 21 de febrer, d’11:00 a 13:00h, aproximadament, pels establiments que s’hagin inscrit i valorarà tant les disfresses com els elements d’ambientació del local).

La Regidoria de Festes destinarà més de 1000 € entre premis i ajuts. Ho explica la regidora de festes, Sílvia Català.

Carnestoltes

Les inscripcions es podran fer a partir d’avui i fins al dia 21 de febrer a l’Ajuntament, oficines de Serveis Personals de la plaça de la Concòrdia, de dilluns a divendres d’9:00 a 14:00h, o bé a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat La rua de carnestoltes sortirà a les 17:30h des de l’Avinguda Països Catalans i acabarà a la Plaça Església.

Per altra banda, l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza el Carnestoltes al barri. Les inscripcions per participar-hi es podran fer de 10:00 a 11:00h del matí a la pista coberta, des d’on a les 11:00h sortirà la rua per diferents carrers del veïnat. Com en anys anteriors, l’organització ha establert diferents categories amb tres premis per a cadascuna d’elles: individuals, parelles, grups i comparses.

La rua de Carnestoltes a Sant Pere sortirà de la pista poliesportiva i passarà per l’Avinguda Costa Brava, Avinguda Montseny, carrer Nadal, Barcelona, Ausias March i finalitzarà a la pista del veïnat on es farà el lliurament de premis.

ÚLTIMES NOTÍCIES