IniciNoticiesEducacióAcord sobre la programació escolar entre el Departament d'Ensenyament i les entitats...

Acord sobre la programació escolar entre el Departament d’Ensenyament i les entitats municipalistes

03242El Departament d’Ensenyament i les entitats municipalistes han signat un acord per establir criteris sobre la programació escolar per al curs vinent. Entre ells, destaca que els centres de màxima complexitat podran fixar la ràtio a 1r d’ESO als 27 alumne i no als 30.

Entre les mesures que s’han concretat avui està la de fixar a 27 alumnes i no a 30 la ràtio a primer d’ESO a partir del curs vinent. Alhora, s’estendrà la mesura de limitar a 22 la ràtio a Infantil i Primària, també en els centres de màxima complexitat, i es garantirà que es mantinguin aquestes ràtios a tots els cursos següents. Antoni Llobet, secretari de polítiques educatives del Govern, ha destacat que és el primer cop en què s’arriba a un acord per donar resposta a les necessitats d’escolarització. 

ensenyament

L’acord signat entre Ensenyament i les entitats municipalistes també preveu evitar el tancament d’escoles i crear instituts escola en aquells municipis petits on només hi hagi línies de primària i hi hagi una demanda de secundària. 

ÚLTIMES NOTÍCIES